STAYCATION | Hilton Bandung Hotel

It’s been years I’ve been always choosing Hilton Bandung Hotel as my favorite place to stay every time I visit Bandung. Located in downtown, Hilton is one of the best places if you consider to strolling around the city.

Presidential Suite

Continue reading

Share if you like :

Peruvian Night at Seasonal Taste, The Westin Jakarta

This week, Seasonal Tastes from The Westin Jakarta ready to serve you an authentic Peruvian-Japanese culinary that known as Nikkei Cuisine. Coming all the way from Peru, here welcome Chef Coco Tomita whose will be staying and cooking at one of Seasonal Taste station. He’ll stay and cooked several types of peruvian food for your lunch (12pm-3pm) and dinner (6pm-10pm) from Nov 10-17, 2017 ONLY!

Continue reading

Share if you like :

[Unboxing] Hanami – NekoBox, Japan Lifestyle Subscription Box

This is my first time receiving subscription box. And I never expect to be this happy and this excited! So here am I, reviewing about NekoBox, a Japan Lifestyle Subscription Box.

Continue reading

Share if you like :

Staycation | Twin Island Villas, Nusa Lembongan #Baliseries

Morning sunshine! Been a while from my last visit here, tapi sayang aja kalo gak di share. Tempatnya super bagooz dan nyaman, walaupun agak jauh dari keramaian. Tapi betah deh dijamin apalagi kalo tujuannya leha-leha santai.

Continue reading

Share if you like :

Goemon – Authentic Japanese Restaurant in Jakarta

Goemon_170201_0008

Kembali lagi kesini dan akhirnya punya hasil foto yang lebih proper, setelah selama ini bolak balik makan disini tapi fotonya susah banget dan selalu gak pernah puas. BTW, untuk post kali ini semua fotoku diedit pake #AKTACURVES dari EATANDTREATS (Thankyou Hans! Love it too much :3)

Continue reading

Share if you like :

D’Kevin Bar Bistro & Steak

dkevin01

Beberapa hari lalu, godzillatummy nyobain tempat makan di daerah Sudirman, tepatnya di Intiland Tower, Jakarta. D’Kevin Bar Bistro & Steak lokasinya di lobby Intiland Tower, yang ternyata dulunya eks lokasi belly clan. D’Kevin ini menyediakan berbagai macam western food.

Continue reading

Share if you like :

Pancious x (X)S.M.L ; La Storia Del Banchetto

Pancious
www.pancious.com
Instagram : @panciouspancious

(X)S.M.L
www.xsmlfashion.com
Instagram : @x_sml

pancious_9618

#panciousxsml

A big collaboration of food and fashion by Pancious and (X)S.M.L was held yesterday, Oct 26th, 2016.

Continue reading

Share if you like :