Hansol Authentic Korean Restaurant, SCBD

It was supposed to be an all you can eat birthday lunch at first, but changed my mind on the very last minute cos he suddenly offered me to try Hansol (again) after several time mentioning this place and finally having the right time to have my lovely korean lunchie here!

Continue reading

Share if you like :

Eastern Opulence Valentine Special Set

Udah menjelang hari kasih sayang alias Valentine’s Day. Kira-kira apa nih yang udah kalian siapin buat orang tersayang? For us actually we usually don’t (or never until now) spending a valentine day special gitu karena we aren’t that cheesy romantic kinda couple. But this time we got this special dinner from Eastern Opulence and Nibble. Thankyou so much!

So what Eastern Opulence prepared for us to enjoy our early Valentine Romantic Dining? Let me share a bit to you guys. Mana tau kalian tertarik, masih ada waktu buat reservasi dan siapin ini itu buat hari valentine nanti >.<

Continue reading

Share if you like :

Sushi Hiro NEW MENU Launching

Calling out all sushi hunters to come and enjoy bunch of Sushi Hiro’s new menus!
After a big hit on their several outlets, now they ready with more variant of menu for the sushi and main courses items.

 

Continue reading

Share if you like :

Claypot Popo

Been a while craving for this Claypot Popo. Dari jamannya baru buka di Kelapa Gading, sampe udah buka cabang keduanya di Sabang. Sebenernya awalnya cuma karena penasaran aja (and it’s been a while since i eat claypot rice), disini juga hampir jarang banget kedengeran, biasanya makan ini randomly di Malaysia atau Singapore.

Continue reading

Share if you like :

Chinese Dining at Bao Lai Restaurant, Kelapa Gading

It always have something new in every area in town. Kali ini kita mau cobain chinese restaurant terbaru yang ada di Kelapa Gading, Bao Lai Restaurant. Menyediakan berbagai macam masakan chinese yang istimewa yang sayang untuk dilewatkan.

Bisa diliat di instagram, beberapa hari kemarin dalam seminggu aku sampe 2x makan kesana gara gara suka banget sama sup nasinya!

Continue reading

Share if you like :

ORIGAMI COURSE by SENJU OMAKASE, TEPPANYAKI & SAKE

A perfect japanese dining place in Plaza Indonesia. Senju Omakase (also previously known as BAM Tapas and Sake Bar) now providing a larger range way of serving to japanese food lovers in Jakarta. Not only an usual dining place, Senju introduce various Omakase set, including teppanyaki, robatayaki and lots of Sake and Wine choices.

Senju Omakase, Teppanyaki & Sake

Continue reading

Share if you like :

Peruvian Night at Seasonal Taste, The Westin Jakarta

This week, Seasonal Tastes from The Westin Jakarta ready to serve you an authentic Peruvian-Japanese culinary that known as Nikkei Cuisine. Coming all the way from Peru, here welcome Chef Coco Tomita whose will be staying and cooking at one of Seasonal Taste station. He’ll stay and cooked several types of peruvian food for your lunch (12pm-3pm) and dinner (6pm-10pm) from Nov 10-17, 2017 ONLY!

Continue reading

Share if you like :

Sate Kambing Hanjawar Puncak

Belum lengkap rasanya kalau mampir ke puncak saat tengah malam tapi tidak menikmati satenya. Nah kali ini kita mampir ke Sate Kambing Hanjawar yang tentunya spesialis sate kambing, tapi mereka juga menyediakan sate ayam, sop kambing, tongseng dan makanan lainnya.

Sate Kambing Hanjawar

Continue reading

Share if you like :

Sate Maranggi “Sari Asih”, Puncak

Siapa yang rela atau random tengah malem berangkat ke Puncak untuk sekedar hunting sate atau cuma demi indomie dan jagung bakar? Saya salah satu orangnya!
Gak direncanain gak ngebayangin, tiba tiba lagi makan malem terus kepikiran “eh puncak yuk”. Akhirnya jam 11 malam abis makan, udah jalan pulang terus muter balik lagi masuk tol dan berangkat!

Continue reading

Share if you like :

8 kuliner favorit cirebon dalam sehari

Berawal dari undangan temen yang married di Cirebon, jadi mendadak kuliner trip sehari di sini. Karena ga berencana hunting makanan sama sekali, aku juga ga cari tau apapun tentang makanan cirebon. Soalnya cuma sehari, berangkat pagi malemnya udah balik lagi. Paling makannya cuma se-dua kali. Eh gak taunya setelah diitung itung lagi makannya lumayan banyak macem juga.

Senengnya juga karena mendadak ketemu temen lama yang lagi di Cirebon juga. Walaupun siangnya dia udah balik, tapi sempet dibawa keliling beberapa tempat sebelum nganterin dia ke stasiun. So here’s a recap of my one day cirebon culinary tour.

Empal Gentong Krucuk 1

Continue reading

Share if you like :