Kembang Tandjoeng Indonesian Cuisines

We’ve been invited to Kembang Tandjoeng Resto and so delighted to find this beautiful dining place. Located on the 2nd floor of Batik Semar in Tomang area, Kembang Tandjoeng serves various Indonesian cuisines and surprisingly coming with such affordable prices!

@so.felicious and me

Continue reading

Share if you like :

INDONESIAN RICE FEAST, LUMBUNG PADI – SENAYAN

Selamat makan siang! Apa makan siangmu hari ini? Kalo aku sih wajib makan nasi. Namanya juga orang Indonesia, gak puas kalo belum makan nasi. Belum kenyang :p
Nah hari ini aku mau cobain sajian berbagi macam hidangan Indonesia dari Lumbung Padi.

Continue reading

Share if you like :

“Generasi Inovasi”: Ubud Food Festival UFF 2018

Ubud Food Festival is back again this year. The event will held on 13-15 April 2018 in Ubud, Bali. Last week they had a pre-event in Nusa Gastronomy, Jakarta.
Founded in 2015, this is fourth year the event presented by ABC. Ubud Food Festival is an exciting culinary adventure with Indonesian Food as the star.

Continue reading

Share if you like :

Eastern Opulence Valentine Special Set

Udah menjelang hari kasih sayang alias Valentine’s Day. Kira-kira apa nih yang udah kalian siapin buat orang tersayang? For us actually we usually don’t (or never until now) spending a valentine day special gitu karena we aren’t that cheesy romantic kinda couple. But this time we got this special dinner from Eastern Opulence and Nibble. Thankyou so much!

So what Eastern Opulence prepared for us to enjoy our early Valentine Romantic Dining? Let me share a bit to you guys. Mana tau kalian tertarik, masih ada waktu buat reservasi dan siapin ini itu buat hari valentine nanti >.<

Continue reading

Share if you like :

Claypot Popo

Been a while craving for this Claypot Popo. Dari jamannya baru buka di Kelapa Gading, sampe udah buka cabang keduanya di Sabang. Sebenernya awalnya cuma karena penasaran aja (and it’s been a while since i eat claypot rice), disini juga hampir jarang banget kedengeran, biasanya makan ini randomly di Malaysia atau Singapore.

Continue reading

Share if you like :

Chop Buntut Cak Yo

Cara baru menikmati sop buntut bersama Chop Buntut Cak Yo. Berawal dari resep warisan, Masakan Cak Yo selalu menjadi andalan dilingkungannya. Dimulai dari tahun 2015, Cak Yo akhirnya memutuskan untuk memberikan kesempatan kepada masyarakat untuk menikmati Sop buntut andalannya.

Continue reading

Share if you like :

Opening Soon! Gopek Restaurant

Welcoming a new concept by Sarirasa Group. Gopek Restaurant. Known as company that runs some authentic indonesian cuisines restaurant, this time Sarirasa doing slightly different kind of serving. Gopek will be serves Indonesian Peranakan Cuisines.

Continue reading

Share if you like :

Mengintip dapur dibalik Dapur Panglima Prasmanan

Siapa yang gak kenal Dapur Panglima yang merupakan salah satu bagian dari Culture Royale Group? Culture Royale, salah satu pioneer katering premium Indonesia, khususnya di Jakarta yang tidak hanya melayani katering biasa, namun juga untuk event event besar seperti wedding, corporate, sampai private event yang sudah tidak perlu diragukan lagi untuk rasa makanan maupun pelayanannya.

Continue reading

Share if you like :

Everyday Lunch at Fiesta, Sari Pan Pacific Jakarta

Who doesn’t know Sari Pan Pacific Hotel in Jakarta? One of the legend luxury hotels since years ago. Set in main of Jakarta, Sari Pan Pacific located around business and shopping area which make our stay a lot more convinient to this stragetic surrounding.
Continue reading

Share if you like :

Milkoe Bistreau – Library Cafe, BSD

A new hangout spot at BSD Area! Namanya Milkoe Bistreau, bertema library cafe, tempat ini beneran menyediakan tempat yang nyaman dan sangat banyak buku yang bisa kita baca sambil menikmati makanan dan minuman spesial yang rekomen banget buat kalian coba!

Continue reading

Share if you like :